Win COCOSOLIS-producten!

© 2020 COCOSOLIS | All rights reserved 

Uw zintuigen zullen de verleiding van de geur van chocolade niet weerstaan. Proef het met je huid :) CHOCO maakt jouw huid fluweelzacht en zacht.

Registreer je e-mail of plaats een bestelling en maak kans op een van de 3 sets van 12 COCOSOLIS-producten naar keuze of een van de 3 dozen Luxe Koffiescrubbox.

Win COCOSOLIS-producten!

Doe mee tot eind januari! Elke maand trekken we de namen van jullie twee, die respectievelijk 1 set van 12 COCOSOLIS-producten naar keuze of 1 Luxury Coffee Scrub Box ontvangen!

Op de 10e van elke maand maken we hier de winnaars van de afgelopen periode bekend.

Meer leren

Versterk je haar met natuurlijke oliën in HAIR, verfris het tijdens de wintermaanden!

Meer leren

Stel je een zomer voor die naar tropische mango ruikt. Breng MANGO dagelijks aan en het zal je onmiddellijk naar een exotisch eiland vervoeren.

Meer leren

Zelfs zwakker zonlicht tast de huid aan. Houd zelf jouw huid gezond en gevoed in de koude maanden met Natural Sunscreen Lotion SPF 30.

Meer leren

Verfris uw zintuigen met citrusaroma, terwijl CITRO uw huid nuttige vitamines en mineralen geeft uit exotische biologische oliën.

Meer lerenMeer leren

ALOHA verwelkomt je met een lichte kokosgeur en delicate verzorging; geschikt zelfs voor de meest gevoelige huid.

Intensieve lichaamsverzorging het hele jaar door met SKIN Stretch Mark Dry Oil. Voorkomt en vermindert striae, verwijdert huidonvolkomenheden!

Meer leren

Behoud uw jeugdige uitstraling met SKIN Collagen Booster Dry Oil. Voor een gehydrateerde en elastische huid, wat je grootste voordeel is in de wereld van schoonheid!

Meer leren

Het strakke en gevormde silhouet wordt bereikt met SKIN Anti-cellulite Dry Oil. Een getinte huid is het echte juweel dat je het hele jaar door kunt dragen.

Meer leren

Houd uw teint langer met COOL, dat de huid kalmeert en beschermt tegen uitdroging na blootstelling aan de zon en zonnebank.

Meer lerenMeer leren

Betere bescherming en een langere levensduur van uw teint met Natural Sunscreen Lotion SPF 50. Houd uw huid gehydrateerd en gevoed, met een rijke en mooie teint tijdens de hete zomer of tijdens jouw exotische vakantie.

Met COCOSOLIS scrubs voel je direct een voelbaar effect, zelfs na de eerste douche! De huid is vernieuwd, zacht en geurig!

Meer lerenPromo Terms

De game begint op 9 november 2020 en duurt tot 31 januari 2021.

Natuurlijk en Bio

Gemaakt met liefde

Met zorg gemaakt

COCOSOLIS-producten zijn altijd natuurlijk en gemaakt met alleen de hoogste kwaliteit biologische, koudgeperste oliën.

Gemaakt met liefde en respect voor mens en natuur.
Zacht voor de huid. Met een heerlijke geur, waar je verliefd op wordt.

Geen parabenen, geen kleurstoffen, minerale en synthetische oliën.
En natuurlijk – onze producten zijn niet op dieren getest!

Meer leren

Voeg sprankeling toe aan elk moment met GLOW Shimmer Oil!