Câștigă produse COCOSOLIS pentru tot anul!

© 2020 COCOSOLIS | All rights reserved 

Simțurile tale nu pot rezista tentației aromei de ciocolată. Gustă-l cu pielea ta :) CHOCO o va face catifelată, moale și netedă. 

Înregistrați-vă e-mailul sau efectuați o comandă și aveți șansa de a câștiga unul dintre cele 3 seturi,la alegere, din cele  12 produse COCOSOLIS sau unul dintre cele 3 Luxury Coffee Scrub Box.

Câștigă produse COCOSOLIS

pentru tot anul!

Participă până la sfârșitul lunii ianuarie! În fiecare lună vom extrage numele a doi dintre participanti, care vor primi respectiv 1 set la alegere  din cele 12 produse COCOSOLIS Luxury Coffee Scrub Box!

Pe data de 10 a fiecărei luni, vom anunța câștigătorii pentru perioada trecută aici.

Aflați mai multe

Protejaza -ti parul cu uleiurile naturale Hair, revitalizeaza-l in lunile de iarna! 

Aflați mai multe

Imaginați-vă o vară tropicală cu aroma de mango. Aplicați MANGO zilnic și vă va duce imediat pe o insulă exotică.

Aflați mai multe

Chiar și razele solare mai slabe afectează pielea. Păstrați-o sănătosă și hrănită chiar și în lunile reci cu Loțiune naturală de protecție solară SPF 30.

Aflați mai multe

Împrospătează-ți simțurile cu aroma de citrice, în timp ce CITRO oferă pielii tale toate beneficiile uleiurilor organice exotice.

Aflați mai multeAflați mai multe

ALOHA vă întâmpină cu parfum ușor de nucă de cocos și îngrijire delicată chiar și pentru cea mai sensibilă piele.

Îngrijire intensă a corpului pe tot parcursul anului cu ulei uscat SKIN Stretch Mark Dry Oil. Previne și reduce vergeturile, elimină imperfecțiunile pielii!

Aflați mai multe

Păstrați aspectul juvenil cu  uleiul uscat SKIN Collagen Booster Dry Oil. Pentru pielea hidratată și elastică, care este cel mai mare avantaj al tău în lumea frumuseții!

Aflați mai multe

Silueta suplă și în formă este obținută cu SKIN Anti-cellulite Dry Oil. Pielea tonifiată este o adevărata bijuterie pe care o poți purta tot anul.

Aflați mai multe

Păstrați-vă bronzul mai mult timp cu COOL, care calmează pielea și o protejează de uscare după expunerea la soare și solar. 

Aflați mai multeAflați mai multe

Protecție mai mare și o durată mai lungă de viață a bronzului cu Loțiune naturală de protecție solară SPF 50. Păstrați-vă pielea hidratată și hrănită, cu un bronz profund și frumos în timpul verii fierbinți sau al vacanței exotice.

Cu exfoliantele COCOSOLIS veți simți un efect tangibil instantaneu după primul duș! Pielea este reînnoită, fragedă și parfumată!

Aflați mai multePromo Terms

 Jocul începe 09.11.2020 și durează până la 31 ianuarie 2021.

Aflați mai multe

Adăugați strălucire în orice moment cu GLOW Shimmer Oil!

Naturale și Bio

Făcute cu dragoste

Cu respest

Naturale și create numai din uleiuri de cea mai înaltă calitate, organice, presate la rece (virgine) şi nerafinate.

Făcute cu dragoste și respect pentru oameni și natură. Incredibil de delicate cu pielea, avand un parfum de care vă veți îndrăgosti.

Produse fără conservanți, coloranți, parfumuri sau parabeni, și desigur nu sunt testate pe animale.